Qui som

Som en Jordi, la Fanny, la Laura i en Martí. Una família connectada a la terra, enamorada de la vida, amb ganes de fer viure Can Mas i compartir-la. Estem fent realitat un somni, un projecte i unes conviccions. Vivim a Can Mas tot l'any.

En Jordi és el paleta: el que pica, rasca, arregla.. la casa. I també és el pagès: que planta, poda, neteja... la finca... el que "materialitza" el nostre somni... i el fa tangible.

La Fanny és el somni i l'esperit. És qui veu el que serà. És qui li dóna vida un cop és.

Junts fem un bon equip i ens en sortim...

La Laura i en Martí són el primer gran miracle d'aquest equip! Ara ja adolescents, estan començant a pensar quin serà el seu camí. El seu serà un altre... i ens fa molt feliços que el puguin anar construint des d'aquí.


També estan amb nosaltres la Kira i la Nala, les dues gosses que ens acompanyen. Les cabres, les gallines, el gall, els ànecs, els peixos... i una fauna impressionant que viu a la muntanya, amb nosaltres... o nosaltres amb ells.

I a Can Mas també estan en Gabi i la Carmen, sense qui no podríem estar aquí. Ens ajuden, ens fan costat i ens animen quan ens fa falta.

I la Bibiana, qui ha estat la part que ens faltava per poder fer realitat el nostre somni.

I els amics de veritat... tots aquells que creuen en nosaltres, que s'alegren per nosaltres i que ens donen forces per seguir.

I també som a Can Mas tots aquells que hi teniu un lloc, ja sigui regular: per crear, per donar, per aprendre, per compartir... o de pas: una vivència, un bon record, un estar...

La Masia
Què us oferim!
Qui som
La Sala
Estades per cursos
Espai de trobades
  Turisme rural:
La Caseta
El Paller
Les Habitacions
  Activitats:
El Temazcal
Cursos i tallers
Propostes de Relax
  Galeria de Fotos:

Masoveria PB-001101

Masia PB-001102